Psykoterapi

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. Det kan være, at de slås med angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. De kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde sig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.

Psykoterapeuter hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.

Psykoterapien foregår oftest individuelt, men kan også omfatte par og familier..

Sådan arbejder vi sammen..

Her vil du blive mødt med de problemer eller udfordringer der spænder ben for din eller jeres hverdag. Sammen finder vi løsningerne i en behagelig gensidig relation, for det er her den bedste udvikling sker.

Jeg arbejder inden for den Dynamiske Relations Psykoterapi, der efter mange års erfaringer har vist sig at være meget effektiv, særligt inden for depressioner og personlig udvikling.

Kontakt

Hør nærmere eller

Book en tid på:

Telefon: 4128 2896

Mail:

E-post: kim@klinikschartau.dk