Øveklienter til psykoterapi

Det at være øveklient

Da jeg er igang med den absolut sidste del af uddannelsen til psykoterapeut, skal jeg i 2018 og 2019 bruge nogle øveklienter.

Kunne du tænke dig at være en af dem, så kontakt mig hurtigst muligt, så vi kan aftale nærmere..

Det kommer til at foregå på den måde at vi sammen skal tale om hvad du har af udfordringer i livet, og hvad du kunne tænke dig at blive bedre til.

Der vil under hele forløbet være supervision af mine mentorer og psykologer fra uddannelses stedet, som jeg skal kontakte mellem sessionerne, og det kan komme på tale at nogle af vores samtaler bliver optaget til uddannelses brug. Optagelserne bruges udelukkende til at bedømme hvordan jeg klarer sessionsforløbet, og som redskab til at udvikle min teknik i samtalen med klienten.

Så der er gjort rigtigt meget for at du skal være i de bedste hænder under hele forløbet.

Det praktiske

Som øveklient får du selvfølgelig konsultationerne til en stærkt reduceret pris, nemlig 150 kr. pr gang.

Til gengæld skal du binde dig til 10 til 15 samtaler, formålet er at der skal være et forløb hvor vi skal arbejde med forskellige teknikker og vi kan komme virkelig i dybten med problemerne. Så vi begge bliver bedre gennem forløbet.

Jeg skal ikke bruge så mange øveklienter, så det er først til mølle..

Forventet start er i marts måned 2018, så der er lidt tid til at overveje om du skal være en af mine klinter.

Vil du høre mere om hvordan vi kan komme igang så kontakt mig...

Ring på 4128 2896 eller

Mail:

E-post: kim@klinikschartau.dk