Spirituel Healing

12732a Engel i hvid og guld 23 cm

Kontakt Berit for mere information..

Healing er en måde at få balance i kroppen, både fysisk og psykisk. Healing giver ro og harmoni og energien kommer i flow.

Jeg arbejder på denne måde at healingen starter med en samtale om dit liv her og nu.

Under denne samtale får jeg indsigt i hvad dit behov/ problem er og hvordan det vil være godt for dig at arbejde videre. Det kan være både fysiske og mentale ting der kommer frem.

Herefter er valget dit om du ønsker at arbejde med de ting som er kommet frem eller det er noget andet du har i tankerne.

I disse samtaler bruger jeg oftest smukke krystaller eller smukke og positive englekort til at understøtte energien omkring dig.

Jeg arbejder med dig ved at lægge mine hænder forskellige steder på kroppen og giver din energi krop et boost. Når energien kommer i flow kan kroppen  hele sig selv.

Du vil kunne opleve at fysiske smerter kan blive en del mindre eller helt forsvinde. Du vil kunne mærke at kroppen får en anden ro og balance og du vil mærke at du får mere energi og overskud i hverdagen.

Efter healingen er der igen en kort samtale / coaching, om hvad din oplevelse har været og du får at vide hvis der er budskaber du skal have overbragt.

Du vil som oftest få arbejdsopgaver med hjem du skal gøre  indtil næste behandling. Det kan være yoga øvelser, starte op med homøopatiske midler eller det kan have noget med kost og kosttilskud at gøre o.s.v.

Kort sagt et behandlings forløb giver et liv i balance på alle planer. Hvis du er klar til at ændre ting i dit liv.

En healing tager ca. 90 min. 

Pris: 650,- Kr.