Andre tilbud

Clairvoyance.

Clairvoyance betyder klarsyn og er evnen til at føle, høre og se budskaber fra den åndelige verden.

Det er et samarbejde imellem mediet, guider , afdøde og dig.

En clairvoyance tager udgangspunkt i flere aspekter af dit liv. Men især lige her og nu. Der bliver som regel også kigget på fortiden.

Det er en måde hvor du meget specifikt får at vide hvor du skal arbejde videre med dig selv.

Jeg laver clairvoyance ved hjælp af englekort oplæg eller krystal læsning.

 

Englekort oplæg.

Tarot_EngelEnglekort oplæg bruges til at se på, hvad der rører sig i dine energier og hvad der skal arbejdes med få at opnå større balance i dit liv.

Jeg bruger flotte visuelle englekort hvor både farver og symboler spiller en rolle. Som oftest giver kortet svar i sig selv.

Engle er positive når de kommer med deres budskaber til os og de er aldrig fordømmende, men du er aldrig i tvivl om meningen.

Husk at et oplæg kigger på her og nu billedet og ikke fremtiden.

 

Krystal læsning.

Det at læse i krystaller er en meget gammel viden at sten og krystaller har en kraftfuld energi og vi tiltrækker de sten , som vi har brug for i vores liv her og nu. At arbejde med krystaller er en dejlig blid måde at arbejde med sig selv på og giver rigtig meget indsigt..

Jeg laver en læsning ud fra 7 sten du selv vælger. På den måde kommer jeg igennem det hele menneske. Stenene kan sætte fokus på hvor det er dine problemer/ besværligheder i dit liv lige nu udspringer fra og giver samtidig arbejdsredskab til at komme videre.

Så ønsker du at arbejde med dig selv på en blid og energi fyldt måde eller bare nysgerrige på hvad sten og krystaller kan fortælle, ja så er en krystal læsning noget for dig.

For at sætte ekstra power på får du til sidst en kort healing med krystallerne.

Jeg anbefaler at du køber krystallerne med hjem så du kan arbejde videre der hjemme. Det slår aldrig fejl at de valgt krystaller er dem du virkelig har brug for. Du får 20% rabat på krystallerne.

Ring til Berit og hør nærmere. Tlf. 2262 0667