Hvad er Reiki

Reiki, en universiel livsenergi..

Reiki kommer fra Japan, og betyder noget i retning af ‘Universel livsenergi’, og kan sammenkædes med den energi der omgiver os i auraen.

Forøger man denne energi får man også mere energi som kan komme til udtryk på mange måder. F.eks. at man får mere overskud i hverdagen, man bliver mere sikker på sig selv,  og ikke mindst på den måde man træffer sine beslutninger på, for lige at nævne nogle få ting.

Reiki er også en behandlingsform

Da også er en behandlingsform, kan man give behandlinger der virker på utroligt mange ting. Den universelle energi, også kaldet Ki-energi, vil altid komme i den mængde som der er  brug for. Den vil altid være afbalanceret så du får den rette mængde for på det åndelige som det fysiske og psykiske plan.

Reiki er katalysator for de helbredende processer, hvilket vil sige at Reiki behandlinger også understøtter virkningen af Zoneterapi, kioprakti, fysioterapi og medicinske behandlinger.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter.

Reiki er en vej til personlig udvikling.

Den øgede energistrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være og accepterer alle processer i vor udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

 

Mikao Usui

  • Reiki er ikke en trosretning eller en religion.

  • Reiki accepterer derfor også alle trosretninger.

 

 

 

 

Mikao Usui, Grundlæggeren af Reiki Healingen.