Healing af heste

Vi blev spurgt af en af Berits bekendte om healing kunne gøre noget godt for dyr, nærmere betegnet heste.  Iben er en meget stor heste elsker, og er utroligt passioneret omkring hendes 3 heste. Alt skal bare være i orden, og hendes dyrlæge kunne ikke rigtig gøre noget ved det.

Hestene der i øvrigt hedder Dinus, Örn og Matti, var af en eller anden grund blevet halt. Og havde mange smerter.

Så vi var da friske på at gøre forsøget, og meget beærede over forespørgslen da vi ved hvor meget dyrene betyder for Iben.

Så vi gik til opgaven med stor iver og respekt for det enkelte dyr, og med en større virkning end vi havde kunnet håbe på.

Ifølge Iben er de to af hestene igen klar og dermed også uden smerter. Faktisk tager Iben nu på et fire dages ride stævne, et stævne som hun ellers havde meldt afbud til pga. af hestens tilstand.

Den sidste hest var vi på besøg ved igen, og her fra afventer vi stadig et resultat. Problemet med denne hest var dog af mere fysisk karakter, da der er en direkte skade på en knogle, men kunne vi fjerne bare nogen af de gener det medfører for hesten, er meget vel også vundet. Dyrlægen har givet en tidsfrist for hvornår man kan forvente at skaden er helet op igen ad naturlig vej, nu er vi jo bare spændte på at se om healingen gør at helingen rent faktisk sker hurtigere end det forudsagte.

Det var en stor oplevelse at få lov at heale heste på den måde, og med så gode resultater.

Tak Iben fordi du spurgte og ikke mindst tak for tilliden.

Og rigtig god tur til stævnet.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Healing pr. behandling for 500,- plus kørsel.

Ejerens kommentar til behandlingen

Iben Lindhardt Kudsk skrev på følgende facebook: “Skønne mennesker! Det er mig og hestene der takker ! Ole og jeg synes begge Dinus ser ud til at have det bedre i dag….kun et døgn efter i har været her ! Det er utroligt,men sandt nok! De kærligste Hilsner fra Iben, Dinus, Örn og Matti”